ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ! ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ENIAIO ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

13/6/11

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλ. Ελευθερίας για τους διωκόμενους συμπολίτες μας


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συμπολίτες/ισες
 Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία μνημονιακής πολιτικής που απαιτεί συνεχή ρήξη συνειδητοποιημένων πολιτών με την κατεστημένη πολιτική τάξη, μέχρι να ανατραπούν τα παραπάνω δεδομένα και να ισχύσουν δημοκρατικές πολιτειακές δομές συνταγματικά κατοχυρωμένες που αυτή τη στιγμή καταπατούνται. Επειδή ζούμε το μεγάλο αυτό έλλειμμα στις δημοκρατικές διαδικασίες με ότι αυτό συνεπάγεται (κοινωνικό αποπροσανατολισμό, εκφοβισμό και καταστολή)
       Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας σε συμπολίτες μας που διώκονται αντιστεκόμενοι, κατηγορούμενοι με στημένα κατηγορητήρια και απαιτούμε την απόσυρση των μηνύσεων ή την αθώωσή τους, συγκεκριμένα:
.
Α)Των τριών μελών της Επιτροπής Αγώνα για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Πρώην Αμερ. Βάσης Γουρνών που κατηγορούνται από το 2007 για παρακώλυση συγκοινωνίας (θα δικαστούν 23/1/2012).
Β) Των έξι νέων που κατηγορούνται καθώς στις εκδηλώσεις μνήμης του 2009 για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, αρνήθηκαν προληπτικό έλεγχο της αστυνομίας και στη συνέχεια κρίθηκαν κατηγορητέοι με σωρεία ψευδών κατηγοριών (θα δικαστούν 6/2/2012).
Γ) Των 15 μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου που κατηγορούνται για τις κινητοποιήσεις τους για ίδρυση Εφετείου στο Ηράκλειο και που τελικά θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (θα δικαστούν μετά από δύο χρόνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια: